Keep it in the closet

20 ian.

Imi plac mult inceputurile.Momentul in care poti visa orice fara sa iti spuna nimeni nu. Inceputul pe care il am si nu ma satur sa il visez, e simplu. 

O zi de vara, dar nu prea calda, in care el parca te urmareste prin piata, dar nu e asa de departe si ii simti parfumul; ii zambesti cam tot timpul si pe chipul lui ii citesti fericirea, se ajunge la gatit, intrebi daca mai trebuie sare, el pentru ca e ocupat cu cititul parca nu te baga in seama, il pui sa guste si zambesti cu mult subinteles. Se combina ceva alccol se ajunge la senzualitate,la dorinta, la o posibila iubire. E un moment in care ai impresia ca nu exista altcineva in afara de voi doi si ai fi in stare in fiecare seara sa iti imaginezi alta poveste cu care sa adormi si care sa te faca sa zambesti a doua zi.

Si totusi, a doua zi de obicei nu iti aduce ce iti doreai! Ai urla de durere si ai plange de ciuda! Si atunci realizezi ca inceputul povestii a fost doar un vis si in realitate mai mult de o privire nu a fost. Te-ai mintit? Te-a mintit privirea? Ai avut prea mult curaj sau nu ai avut deloc? Si iti dai seama ca defapt nu te deranjeaza faptul ca a existat minciuna,ci faptul ca ai dorit ca visul nu a devenit realitate.

Iar apoi visul se transforma in cosmar, nu mai ai incredere in nimic. Totul ti se pare un miraj care a trecut cu prima adiere de vant si e mult praf pe drumul din fata ta. Ajungem prea tarziu sa credem si sa stim ce vrem. La mine e pe atat de simplu si totusi atat de coplicat. Sunt un copil caruia uneori ii e frica sa se maturizeze din anumite puncte de vedere, dar in nici un caz nu ii e frica sa recunoasca si sa ceara ajutor. Mai am multe de invatat, de simtit, de experimentat. Iar pentru mine visul e sa simt, realitatea e ca invat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: