Din weekend adunate

30 mai

1. Circul de vreo 2 luni cu bus-ul, ajung mai repede oriunde si oameni…oameni uneori ma binedispun. Fara sa vreau am ascultat si anumite discutii personale pentru ca na esti in bus si uneori auzi si sincer nu cred ca ar fi cineva curios de diferitele operatii pe care le-a suferit bunica si nu mi se pare normal sa urli catre cineva cunoscut care e la 2-3 scaune de tine si sa incepi discutii „personale”. De spalat nu mai vorbim, vara parca lipseste cu desavarsire din tabietul de zi cu zi atat datul cu apa cat si cu deodorant. Si am observat ca barbatii trecuti de o anumita varsta, in general stau mai prost la acest capitol.

2. Cand mergem in vacanta in afara suntem placut impresionati uneori de curatenia acolo si de anumite reguli stricte care tin de colectarea gunoiului. Si le respectam cu strictete,dar cand ajungem acasa le uitam ne ies din sistem. Zilele astea la Cluj a fost sarbatoare. Toata lumea era in centru orasului. Da, a fost placut sa vezi populat din nou centru si nu „stadutele” din mall. Dar mizeria mustea in aer, plin de pahare de plastic si resturi de mancare. Cam din 20 in 20 de metri gaseai un cos de gunoi sau capsulele mari de colectare selectiva care erau goale. Si faci comparatie cu diferite targuri sau sarbatori la care ai fost in afara si ajungi la concluzia ca nu suntem educati pentru ca e Romania si nu ne pasa, ca ne-am obisnuit cu ideea ca la noi totul e de c…. Si de ce sa mai vrem o tara ca in afara daca noi nu vrem sa schimbam nimic in asta in care traim.

 3.A venit vara si da femeile se dezbraca de haine, de inhibitii, de principii uneori. De ce spun uneori pentru ca orice poti face cu clasa, stil, rafinamet inclusiv dezbracatul. Nu trebuie direct pantaloni sa fie la fel de scurti ca si chilotii. Cum de obicei celulita nu trece cu o cura de slabire, va rog mai da-ti pe la o sala, pe la un masaj. Machiajul vara e cat mai simplu si usor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: