Din pacate, doar una…

30 oct.

Te nasti si mori singur,asa ca te lupti pentru tine si binele tau. De multe ori ai vrea  sa crezi ca sunt altii in jurul tau care iti vor binele si care lupta alaturi de tine, dar de cele mai multe ori te inseli,iar cand iti dai seama doare si singuratea devine mai mare si mai grea de suportat.

Mi-am dorit intotdeauna sa avem mai mult decat o mare dragoste.Mi-am imaginat ca poti fi fericit de mai multe ori. E greu sa pui punct si sa o iei de la capat. Iau punctul,uneori, e plin de reprosuri si de regrete, care nici nu isi mai au rost. „Pick me,choose me, love me” este inlociut in timp cu ingnorarea prietenilor si a familiei pentru a putea sta doar in bratele „lui/ei” si la finalul zilei cand ramai singur iti dai seama ca tot ce ai esti tu, si nimic in lume nu te face sa te simti mai singur. 

De ce doar una? Pentru ca dupa aceea stii ce iti doresti de la persoana de langa tine.Stii care sunt pasi pe care ai vrea sa ii faci. Pretentiile devin din ce in ce mai mari si devi foarte greu de modelat.Compromisurile le faci din ce in ce mai greu. As vrea sa fie un set de reguli pentru intimitate. Un fel de ghid care sa iti spuna cand ai trecut linia.Sa iei dragostea de unde poti si sa o menti pentru cat mai mult timp posibil. Si poate regulile nici  nu exista. Poate ca normele de intimitate sunt ceva ce trebuie sa definesti pentru tine. Si atunci cand iti dai seama cand sa ii dai drumul?Deoarece nu conteaza cat de mult ne doare, uneori, daca renunti la el,chiar doare mai rau.

Pentru ca sunt o romantica si pentru ca mai mult sunt si incapatanata, vreau sa cred ca intr-o zi cineva imi va spune si imi va demonstra ca e mai mult decat una…


 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: