Open your eyes!

12 oct.

O buna bucata de timp am crezut ca e important sa fi fericit, ca daca fericire nu e nimic nu e.
Stiu, v-am mai spus ca ideea de fericire e diferita pentru toti, dar parca rasul si glumele, nu mai zic de micile divergente, se impart mai bine intre prieteni.
Poate vi s-a intamplat si voua dar, de unele persoane ma leg foarte usor, iar the bond e foarte misto si desi poate ne si certam, ne intelegem din priviri. Iar daca ajungi sa stai pana 5 dimineata la povesti, cu cineva care e pe aceeasi lungime de unda ca tine, simti cum ti se incarca bateriile(chiar daca a doua zi esti rupt si dormi pana la 12). Poate trec anii si nu ii vezi, dar momentul in care va intalniti e ca si cum nu ar fi trecut nici jumate de ora de la ultima despartire.
Imi aduc aminte de multe nopti in care banii nu mai ajungeau si ma intorceam cu Panda pe jos din discoteca spre casa. Da, am zis discoteca, asa o sa ii spun mereu chiar daca mai nou se spune club. Imi aduc aminte de aceeasi cana de cafea care primea refill si ziua se facea noapte iar povestile nu se terminau, iar a doua zi Diva sau Brasoveanca tot mai aveau ce sa imi povesteasca si eu lor!
Antonimul depresiei, nu e fericirea, e vitalitatea. Pentru a putea trai armonios si frumos avem nevoie de prieteni! Chiar daca tu te schimbi, se schimba si ei! Poate pe unii ii iubeai si acum sunt cunostinte si poate acum simple cunostinte au devenit oameni importanti in viata ta! Poate unii dintre ei au disparut si golul nu a mai fost umplut de nimeni! Pentru a nu te lasa doborat de lipsa, durerea sau greutatiile unui „gol”, trebuie sa traiesti si in fiecare zi sa faci macar un lucru diferit! Deschide-ti ochii si traieste!

Reclame

4 răspunsuri to “Open your eyes!”

  1. anca moldovan octombrie 12, 2014 la 6:22 pm #

    Cause this is how we roll!!! You know it babe….

  2. csilla octombrie 12, 2014 la 7:40 pm #

    Frumos draga mea !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: